100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie

Deze prachtige selfie trekt de aandacht van heel veel volgers én van haar partner Jan...

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten. Heel Nederland leefde (en nog steeds) mee met het stel nadat in december 2020 hun drie maanden oude dochter Donna plotseling kwam te overlijden. De nachtmerrie van iedere ouder, het overkwam helaas Jan en Caroline.

Selfie

Op Instagram zien we Caroline Mol dagelijks voorbijkomen met leuke foto’s, video’s en verhaaltjes. Vaak hebben deze iets te maken met haar gezin, maar deze selfie draaide even alleen om haar. ‘Morgen wordt een spannende dag. Niet voor mij ofzo… maar voor Jan’, schreef Caroline afgelopen week. Zij had het hier over het concert van 3JS & Red Limo Quartet in het Concertgebouw in Amsterdam. ‘Ik ben trots’, aldus Caroline. Het was een fantastische avond voor zowel de 3JS als voor Caroline.

Talloze reacties van volgers stromen binnen: ‘Mega knap!’, ‘Je haar zit geweldig’ en ‘Looking good!’, is een greep uit de comments onder haar bericht. Ook Jan reageert: ‘Met dit haar kan het niet mis. Voor mij ook niet.’ Wat lief!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
Lees alle artikelen over Caroline Mol