100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Geschokte Caroline Mol roept de hulp in van haar volgers

Caroline Mol is in shock en roept via Instagram de hulp in van haar volgers.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Ze heeft een heel fijn gezin, een eigen bedrijf met haar vriendin en ze is druk aan de slag als influencer. Een powervrouw!

Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam.

Schattige foto

Samen met haar grote liefde Jan Dulles heeft Caroline drie kinderen: James, Donna en Lina. Van haar jongste poepie deelde Caroline de afgelopen week een mierzoete foto. Een foto waar we geen genoeg van kunnen krijgen: een net-uit-bed foto. ‘Hai knap meisje van me. We zijn zo ongelofelijk blij met jou’ schreef Caroline bij het kiekje. Wij zijn helemaal betoverd door de kleine Lina en vinden haar echt geweldig. Met haar blauwe kijkers en altijd lachende snoetje weet ze keer op keer ieders hart te smelten.

Hulp van volgers

Helaas hebben veel BN’ers er mee te maken: oplichters. De oplichters doen zich voor als een BN’er en proberen zo onschuldige mensen dan in de val te lokken. Vandaag is Caroline Mol aan de beurt.

Op haar Instagram deelt ze een screenshot bij van een bericht wat een oplichter uit haar naam rondstuurt. ‘Mensen dit ben ik niet!!!’, probeert Caroline wanhopig haar volgers wijs te maken. Daarnaast vraagt ze ook om de hulp van haar volgers: ‘Rapporteer dit account aub’.

Caroline is niet de eerste wie dit overkomt. Ook Tim Douwsma, Jim Bakkum en ook 100%NL Magazine zelf hebben de laatste tijd te maken gehad met dit vervelende probleem.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol