SMELT: Caroline Mol deelt mierzoete net-uit-bed foto van Lina
Zie ook:
Delen

SMELT: Caroline Mol deelt mierzoete net-uit-bed foto van Lina

Lina is de hele dag door om op te vreten, maar wanneer zij net uit bed komt en op rompertje naast haar moeder zit, is zij op haar allerliefst.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Lina

Lina Maria is inmiddels ruim 1 jaar oud en zij laat vanaf moment één al Caroline’s volgers lachen met haar knappe koppie, haar krulletjes en haar ondeugende blik. Wij smelten keer op keer weg bij foto’s die Caroline van haar kinderen plaatst. Dit keer deelt zij een foto van Lina, waarbij zij naast haar moeder op bed zit. In haar rompertje en net uit bed is Lina op haar állerliefst. ‘Hai knap meisje van me. We zijn zo ongelofelijk blij met jou’, schrijft Caroline onder deze prachtige foto. Die bolle wangetjes en haar ronde buikje laten ons echt glunderen en ook Caroline’s volgers gaan weer uit hun dak. ‘Dat geloof ik graag, een rijk bezit. Echt een schatje’ en ‘Dit kan je ons niet aandoen @carolinemol! Te cute’, is een greep uit de reacties. Wij krijgen echt geen genoeg van dit soort foto’s..

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol