100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Dierbare vakantie voor Chantal Bles: ‘alleen maar aandacht voor elkaar’

Terwijl de gezinsvakantie nog maar net voorbij is, genieten Chantal en Robert nu van een bijzondere reis met de hele familie.

Vakantie

Dat Robert en Chantal echte familiemensen zijn, staat vast. Hoewel zij vorige week nog genoten van een heerlijke vakantie met de kinderen, maken zij nu een onvergetelijke reis samen met de hele familie. Iets waar Chantal alleen maar dankbaar voor is. ‘Een heel dierbare vakantie met onze familie’, schrijft zij bij de foto, waarop de hele familie geniet van een boottripje in Turkije. Zo mooi om te zien dat de neefjes en nichtjes het ook zo goed met elkaar kunnen vinden.

Bijzonder

Chantal’s familie komt weleens vaker samen tijdens een vakantie in het buitenland, maar dit keer is het om een speciale reden. ‘deze trip maken we voor mijn vader zijn bijzondere verjaardag (in februari jarig) we genieten zo!’, laat zij weten. Hoewel Chantal, haar man Robert en haar zus Danie veel delen op Instagram, lijken zij nu continu te genieten van de mooie tijd met elkaar. ‘Nauwelijks een telefoon in onze handen , de tijd niet door hebben , alleen maar aandacht voor elkaar’. Mooie momenten om te koesteren zijn dat.

https://www.instagram.com/p/ChAvK9cDqaL/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
Lees alle artikelen over Chantal Bles