100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Chantal Janzen deelt foto van haar ‘ingevette blote billenbek’

Hebben jullie Married at First Sight gekeken gister? Je was niet de enige, bijna een miljoen mensen én Chantal Janzen zaten ook voor de buis. Een deelnemer van het programma beschreef zijn perfecte vrouw als een combinatie van Chantal Janzen en Eveline ‘die seksuoloog’. Chantal is het hier alleen niet mee eens en deelt een foto van de naakte waarheid.

“Ja zo zit ik er bij als ik n avond vrij heb, met mn bril op mn ingevette blote billenbek, voor mij niks raars aan. Vanavond zat ik Married at first sight te kijken en moest James lachen bij dit fragment en maakte deze foto. Ik zou zeggen, richt al je pijlen op die Eveline, beste man. Al weet ik zeker dat zij als seksuoloog mijn roze fleece sokken absoluut kan waarderen”, schrijft Chantal bij de foto van haarzelf op de bank in een niet zo flatteuze positie.

Wie de foto heeft gemaakt vraag je je misschien af? Haar oudste zoon James is de schuldige. “En James, bedankt voor de foto. Mama houdt ook van jou”, eindigt Chantal. Ach Chantal, je kan het hebben!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen