100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier

Chantal Janzen deed gister een hele vreemde ontdekking tijdens het scrollen door haar dm's... Hierover deelde zij iets in haar Instagram-story.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal echt overal. En dat vinden wij meer dan fijn, want ze weet ons altijd weer een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Vreemde dm

Gisteren deelde Chantal een story op Instagram, waarin een bizarre screenshot stond van een bericht dat zij kreeg. ‘Hallo Chantal, we kwamen deze man tegen op een strand in Vietnam. Je bent de liefde van zijn leven. Hij heeft een boek vol gespaarde munten en briefgeld uit allerlei landen en jij prijkt op de cover. Geweldig toch!’, is wat zij toegestuurd kreeg. Hierbij is een foto te zien van de man die poseert met het boek in zijn handen, waarop een foto van Chantal te zien is. Zij plaatst de volgende tekst in haar Instagramstory: ‘Ehm, ok.. Lief, wel… toch? En ook, tja,… vreemd.., ofzo..? Maar, laten we ‘t houden op lief.’

Bijzonder om te zien dat Chantal niet alleen in Nederland aanbidders heeft, maar ook in Vietnam en wie weet in nog veel meer landen!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Lees alle artikelen over Chantal Janzen