100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Een dolgelukkige Chantal Janzen: ‘Gelukkig nieuw haar!’

Geen Blue Monday vibes voor Chantal Janzen. Zij straalt met haar nieuwe kapsel: 'Gelukkig nieuw haar!'

Chantal Janzen

Als Chantal Janzen niet aan het werk is, brengt ze tijd door met haar gezin. Ze is al jaren getrouwd met Marco en hebben samen twee prachtige kinderen: James en Bobby.

Waar Chantal ook bekend om staat is haar eindeloze humor. Keer op keer krijgt ze haar volgers aan het lachen. Zoals als laatst: toen deelde ze een hilarische throwback waarbij haar man Marco het moest gelden. Je ziet die foto hier.

Gelukkig nieuw haar!

Op Instagram deelt Chantal deze ochtend een stralend kiekje waardoor alle Blue Monday gevoelens vliegensvlug de deur uit gaan. Want als je de glimlach van Chantal ziet, dan kan het niet anders dan dat je ook lachen moet.

Ze schrijft bij de foto: ‘Badkamer-selfie situatie: Gelukkig nieuw haar. New hair, do care.’ Het lijkt er op dat Chantal een stuk van haar haar heeft laten afknippen, het staat haar geweldig!

Vandaag is het Blue Monday en ervaren veel mensen een neerslachtig gevoel. Daarom besluit Chantal om iedereen vandaag een hart onder de riem te steken: ‘Fijne week beste mensen, maak er weer iets goeds van! En als je er tegenop ziet: noem 1 ding waar je (wel) zin in hebt deze week. Helpt.’

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen