100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

ZIEN: Chantal Janzen deelt schattige kinderfoto van vroeger: ‘Hamsterwangen on point’

Chantal Janzen op een schattige kinderfoto, wie wil dat nu niet zien!

Chantal is opgegroeid in Limburg en komt uit een gezin met een vader, moeder en een broer. Met alledrie heeft zij een ontzettende goede band en een na blikje op haar Instagrampagina zien we verschillende foto’s van de familie Janzen. Zo deelt Chantal regelmatig foto’s van haar ouders en van haar broer Roger. Benieuwd hoe zij eruit zien? Dat zie je hier.

Chantal’s kinderfoto

Op Instagram deelt Chantal een te schattige kinderfoto van zichzelf, samen met haar broer Roger. Chantal: ‘Mn bruur en ik. L’Escala, Spanje, zomer 1983 #liefste #tbthursday #hamsterwangenonpoint‘ De volgers van Chantal kunnen geen genoeg krijgen van de schattige foto. Zo reageren zij met ‘Wat een leuke foto!’ en ‘Toen al een vrolijk koppie!’. En daar heb ben ze helemaal gelijk in, Chantal was toen al een lachebekkie!

Groot gezin

Chantal geniet zelf van een groot samengesteld gezin, samen met haar man Marco. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. En vooral haar jongste zoon Bobby lijkt als twee druppels water op zijn mama! Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen