100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen lichtelijk in shock door kledingkeuze zoontje Bobby

Dat het jongste zoontje van Chantal Janzen, Bobby, een echte grappenmaker is dat wisten wij al langer. Deze keer weet hij opnieuw zijn moeder te shockeren.

Chantal Janzen

Keer op keer weet Chantal Janzen haar volgers te verrassen met de leukste posts op Instagram. Ze heeft vaak de lachers op de hand. Het is daarom dus niet heel gek dat haar jongste zoontje Bobby ook al zo’n grapjas is!

Gezin

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee prachtige kinderen: de jongens James en Bobby. Uit een eerdere relatie had Marco ook al drie kinderen. Samen vormen ze een gelukkig, samengesteld gezin. Iets waar Chantal heel erg trots op is, dit laat ze dan ook regelmatig weten.

En de familie van Chantal en Marco blijft steeds maar groeien, want inmiddels zijn ze ook opa en oma! Ja, je leest het goed, Chantal Janzen is (bonus)oma! Marco’s oudste dochter Esmee Geeratz is namelijk moeder geworden van een prachtige zoon: Sol Zion van den Ende. Esmee en Vincent van den Ende wonen al een langere tijd samen in Amerika, want Vincent heeft hier zijn werk als dj en producer. Een paar weken geleden was het stel voor het eerst op reis naar Amsterdam en daardoor kon kleine Sol zijn familie ontmoeten.

Kledingkeuze Bobby

Op Instagram deelt Chantal veel van haar persoonlijke leven. Vaak staan haar kinderen centraal in de hilarische posts, ook deze keer weer. ‘Ik kijk met Bobby van 4 online naar winterjassen. De zoekopdracht is: winterjas goud’, laat Chantal weten.

Bobby is nu al een fashionista en weet heel goed wat hij wel, maar vooral niet wil! ‘Er komen heel veel gouden jassen voorbij, hij vindt niks leuk, maar dan zegt ie JA!!! DEZE!!! Let op…’ Chantal bouwt de spanning op en dan laat ze een man zien in een gouden glitterende smoking. Té grappig!

Mocht Chantal Janzen dus ooit met pensioen gaan staat de volgende generatie al klaar. Bobby is een echte showman!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen