100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

HOERA! Chantal Janzen voor het eerst bonusoma geworden

Hoewel Chantal dit grote geheim al een tijdje wist, maakt zij dit prachtige nieuws nu bekend met haar volgers.

Groot nieuws

Wat Chantal zelf al een paar weken wist, maakt zij gisteravond bekend met al haar volgers. De Nederlandse presentatrice is namelijk voor het eerst (bonus)oma geworden van een prachtig jongetje, genaamd: Sol Zion van den Ende.

Familie

Chantal is al jaren gelukkig met haar man Marco Geeratz. Samen hebben zij twee zoons, James en Bobby. Uit een eerdere relatie kreeg Marco al twee dochters en één zoon. Deze onwijs lieve baby is van zijn oudste dochter Esmee, die tegenwoordig met haar partner in Californië woont. Esmee’s vriend Vincent van den Ende is dj en producer in Amerika en daarom woont het stel daar al jaren. Vincent is de zoon van Joop van den Ende, die onder andere musicals produceert.

Kennismaking

Esmee plaatst zelf een foto op Instagram van haar schattige baby. ‘Verliefd op deze kleine jongen die onze wereld heeft veranderd: Sol Zion van den Ende’, schrijft zij bij de foto. Zij laat weten dat haar zoontje 30 juni al is geboren. Hartstikke logisch natuurlijk dat de familie het nog even geheim wilde houden. Ook Chantal plaatst iets op Instagram. ‘Wij zijn dus al 3 weken stiekem dolverliefd op deze prachtige lieve jongen en ontzettend trots op zijn ouders, en dat mag iedereen nu weten’, laat zij weten in haar Instagramstory. Wat een geluk..

Bron en Beeld: Instagram Esmee Geeratz en Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Lees alle artikelen over Chantal Janzen