Yolanthe Cabau banner
Zie ook:
Delen

CUTE: Yolanthe Cabau straalt en deelt mierzoete foto met grootste liefde

Yolanthe straalt van oor tot oor en zij deelt een prachtige foto met haar volgers. Iedereen gaat uit z'n dak!

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Grootste liefde

Yolanthe deelt regelmatig foto’s van en met haar lieve zoontje en ook dit keer deelt zij een foto waar onze harten sneller van gaan kloppen. In het zonnige Los Angeles, de plek waar Yolanthe met Xess Xava woont, poseert zij samen met haar zoontje. De twee stralen van oor tot oor. ‘Wat wordt hij groot. Mooie foto’ en ‘Leuke foto van jullie beide’, zijn wat reacties van enthousiaste volgers. Wij zijn het er volledig mee eens, want wat is dit een mooie foto van moeder en zoon. Xess is voor altijd Yolanthe’s grootste liefde.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau