100%NL Magazine Yolanthe

ZIEN: Yolanthe en Xess Xava beleven droomvakantie samen

Aan het enthousiasme en geluk te zien, genieten Yolanthe en haar zoon zo enorm van elkaar en alles wat zij hier samen beleven.

Samen weg

Yolanthe reist samen met haar zoontje Xess Xava zowat de hele wereld rond. Of dat nou voor Yolanthe’s werk is, of gewoon voor een heerlijke vakantie, moeder en zoon lijken altijd samen te zijn. Zo’n twee weken geleden kwamen zij terug van een vakantie in Ibiza, waarbij Xess’ vader Wesley Sneijder ook aanwezig was. Dit keer is Yolanthe met Xess Xava een stuk verder gevlogen. Zij zijn namelijk op safari in Kenia.

Droomvakantie

Op Instagram deelt Yolanthe afgelopen dagen al flink wat foto’s en video’s. Aan Xess Xava zijn enthousiasme te zien, beleeft hij echt de vakantie van zijn leven. ‘Ik ben zo blij om hier te zijn, dit is mijn droom’, hoor je hem zeggen op haar Instagramstory. Zijn stralende ogen en grote lach zeggen genoeg. Moeder en zoon waren een dagje op safari en zagen het ene na het andere wilde dier voorbij komen. Bij het zien van een grote en een kleine olifant zegt hij: ‘Kijk mama, dat zijn jij en ik’. Xess zit de hele rit tegen de deur van de auto aan. ‘You know why I want to be here? Then I’m close to the animals’, zegt hij blij. Wij snappen dat dit een echte belevenis is voor zowel Yolanthe als haar zoon. ‘Hij is zo gelukkig’, schrijft Yolanthe onder haar filmpjes.

Vloggen

Afgelopen week liet Yolanthe weten dat haar zoontje graag voor de camera staat en het liefste een eigen YouTube-kanaal zou willen, om zijn eigen video’s en vlogs op te plaatsen. Of dit daadwerkelijk iets gaat worden, twijfelt Yolanthe nog over. Wel heeft ze hem al een tijd geleden een camera gegeven, waarmee hij al wat video’s opneemt. Misschien dat hij deze droomvakantie ook wel op camera vastlegt.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.