Yolanthe Cabau banner
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Yolanthe schittert in opvallende outfit op Coachella festival

Yolanthe ziet er altijd gewéldig uit en ook voor Coachella heeft zij goed uitgepakt. Zij ziet er echt uit om door een ringetje te halen.

Yolanthe

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Coachella

Hét festival in Amerika en hét festival voor alle influencers en beroemdheden: Coachella. Dit gigantische festival draait om muziek, gezien worden, uitbundigheid en opvallende kleding. Een festival waar iedereen weleens naartoe zou willen in zijn of haar leven. Al is het alleen al om de geweldige artiesten die komen optreden. Yolanthe was het eerste weekend aanwezig en daar deelde zij een geweldige reeks foto’s en video’s van. In een práchtige outfit straalt zij op het festivalterrein.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau