100%NL Magazine Daley Blind en vrouw
Zie ook:
Delen

FOTO: Daley Blind en vrouw Candy-rae vieren tweejarig jubileum!

Daley Blind en zijn vrouw Candy-rae vierden gister hun tweejarig jubileum! In 2019 stapten de twee in het huwelijksbootje.

Huwelijk

Candy-rae deelt een mooi foto van hun huwelijk twee jaar geleden. ‘Gelukkig tweejarig jubileum mijn liefde’, schrijft ze bij de foto. Inmiddels heeft het stel al twee kindjes samen: Lowen Dace en Lemae Lourdes. In 2019 werd Lowen geboren en begin 2021 kwam Lemae ter wereld.

Gezinsgeluk

Candy-rae deelde een paar weken geleden nog een zoet gezinskiekje en vertelde dat ze nooit verwacht had dat familie Blind zo snel zou groeien. Eén kindje was altijd alles waar ze op hoopte en nu hebben ze een zoon en een dochter!

Hartproblemen

Daley Blind had het zondag heel moeilijk tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne. De dag ervoor zakte zijn oud-ploeggenoot Christian Eriksen in elkaar tijdens de wedstrijd Denemarken tegen Zweden. Het gaat gelukkig weer goed met Eriksen, maar voor Blind was het ook even schrikken. Hij kampte vorig jaar namelijk met hartproblemen. “Voor mij waren het herkenbare dingen. Dat maakte het zo heftig”, zei de voetballer over het incident.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Daley Blind

Binnenkijken bij oranjespeler Daley Blind en Candy-rae Fleur
Binnenkijken bij oranjespeler Daley Blind en Candy-rae Fleur
ZIEN: Zoet gezinskiekje van Daley Blind, zijn vrouw en twee kinderen!
ZIEN: Zoet gezinskiekje van Daley Blind, zijn vrouw en twee kinderen!
Lees alle artikelen over Daley Blind