100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: ‘Gefeliciteerd toppers!’

Op Instagram deelt Daniëlle Oerlemans een prachtige trouwfoto van alweer 16 jaar geleden.

Reinout en Daniëlle Oerlemans

Als er een stel is dat de schijnwerpers weet te vangen in de wereld van entertainment, dan zijn het wel Reinout en Daniëlle Oerlemans. Reinout, aanvankelijk bekend als acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft zich snel ontpopt tot een invloedrijke mediagigant. Met zijn productiebedrijf Eyeworks heeft hij talloze televisiehits gemaakt, zowel in eigen land als daarbuiten.

Maar vergeet Daniëlle niet! Ze is niet alleen een mode-icoon, maar ook de spil van het gezin! Samen hebben ze een tijdje geleden hun leven verplaatst naar Amerika, waar ze met heel veel plezier wonen. Het huis is gevuld met de levendigheid van hun vier mooie kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Gezin

Samen met hun prachtige kinderen woont het gezin in een gi-gan-tische villa. Zo nu en dan deelt Daniëlle een foto op haar Instagram, waarin zij laat zien hoe haar nieuwe woning eruit ziet. Laatst deelde zij een video, waarin verschillende kamers te zien zijn. Daniëlle loopt door de eetkamer, de woonkamer, de hal en de leeskamer en wij keken er met onze mond vol tanden naar. Wat is dit geweldig ingericht. Deze woning straalt rust uit, maar ook sfeer en gezelligheid. Aan alle details zijn gedacht.

Trouwfoto

Regelmatig deelt Daniëlle de leukste foto’s en video’s van haar gezinsgeluk op Instagram. Het afgelopen weekend vierden Daniëlle en Reinout hun 16-jarig huwelijksjubileum. Een hele mijlpaal!

Op Instagram deelt Daniëlle een prachtige trouwfoto van 16 jaar geleden. Op de foto zien we Daniëlle stralen in een lange, witte trouwjurk van kant, terwijl Reinout er geweldig uitziet in zijn pak.

Er zijn heel veel mensen die onder de post reagere. Zo schrijft Jan Smit: ‘Gefeliciteerd Toppers!’, schrijft Gordon: ‘Ik was erbij!’ en Leco van Zadelhoff laat weten: ‘Als de dag van gisteren!!!’.

Maar tussen alle BN’ers reageert er ook een wereldster onder de foto van Daniëlle. Het is Paris Hilton, zij laat twee hartjes achter onder de foto.

Beeld: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: 'Daar word ik verdrietig van'
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans

Meer over Reinout Oerlemans

Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: 'Gefeliciteerd toppers!'
Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: ‘Gefeliciteerd toppers!’
Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Lees alle artikelen over Reinout Oerlemans