100pmagazine_oerlemans
Zie ook:
Delen

Daniëlle Oerlemans staat stil bij sterfdag zoontje

Het is alweer 20 jaar geleden dat Daniëlle en Reinout hun ongeboren kindje verloren. Het verdriet blijft hun altijd bij..

Daniëlle en Reinout Oerlemans

De Nederlandse Daniëlle Oerlemans is al jaren getrouwd met haar grote liefde Reinout. Samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika. Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Toen Reinout zijn bedrijf Eyeworks voor een gigantisch bedrag verkocht aan Warner Bros verhuisde het gezin naar Amerika, om daar hun dromen na te jagen. Het stel heeft jaren keihard gewerkt om vervolgens te genieten van de luxe om hen heen. En een luxe leven, dat leiden de Oerlemannetjes zeker!

Overleden zoontje

Daniëlle, Reinout en hun vier kinderen zijn hartstikke gelukkig samen, maar eigenlijk hoorde hier nog een vijfde kindje bij. Nadat Daniëlle’s eerste zoon, Thijmen geboren was, werd Daniëlle opnieuw zwanger. Na vijf maanden kreeg zij het verschrikkelijke nieuws te horen dat deze baby het niet heeft overleefd. In 2018 heeft Daniëlle tijdens Baby Loss Awareness Week gesproken over deze verschrikkelijke ervaring. ‘Ik ben een vrouw die een baby heeft verloren. Ik heb het ondenkbare overleefd. Ik ben die een op de vier. Ik ben sterk. Ik ben moedig. Ik zal het nooit vergeten.’, vertelde zij.

Het is inmiddels 20 jaar later, maar het verdriet zal de familie Oerlemans altijd bijblijven. Op Instagram deelde Daniëlle een foto bij de grafsteen van haar zoon, genaamd Reinout Daniel Oerlemans. Zij legt een roos bij hem neer, omdat het zijn sterfdag was. Dit zal altijd een emotionele dag blijven..

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle Oerlemans

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans