header_dannyfroger

Danny Froger deelt prachtig gezinskiekje: ‘We zijn er klaar voor’

Het tweede meisje moet nog even op zich laten wachten, maar Danny en Ann Dominique kunnen niet meer wachten om de kleine te ontmoeten.

Tweede

Danny Froger en Ann Dominique brachten eind maart het geweldige nieuws de wereld in, dat zij voor de tweede keer ouders worden. Een maand daarna liet het stel weten dat zij ook dit keer in blijde verwachting zijn van een dochtertje. Ann Dominique houdt haar volgers de gehele zwangerschap goed op de hoogte en zij deelt dan ook genoeg foto’s waarop haar prachtige babybuik te zien is. Zowel Danny en Ann Dominique als hun dochtertje Fallon zijn klaar voor de komst van de baby.

Gezinsfoto

Op Instagram deelt Danny een prachtige foto van zijn gezin. ‘We moeten nog even geduld hebben, maar we zijn er klaar voor en kunnen niet wachten tot onze kleine meid er is’, schrijft hij. Wat is het toch een knap gezin en wat lijkt Fallon op haar vader. Wij zijn benieuwd of hun tweede dochtertje ook de looks van Danny zal krijgen.

Heerlijk plaatje

Niet alleen Danny en zijn gezin kunnen de komst van de baby niet meer afwachten, ook hun volgers zijn er klaar voor. Zij reageren dan ook weer massaal onder dit heerlijke plaatje. ‘Oooh zo leuk weer. En wat een prachtige foto van jullie lieverds. Weer 1 voor in lijstje’, ‘Geweldige foto van jullie 3e en veel succes’ en ‘Wat n mooi gezinnetje en dat wordt nog mooier’, zijn wat reacties.

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger