100pmagazine_dannyfroger2021
Zie ook:
Delen

ZIEN: Danny en Ann Dominique delen te lieve foto’s van dochter Fallon op vakantie

Voor Fallon is dit waarschijnlijk de laatste vakantie alleen met haar ouders. Danny en Ann Dominique verwachten binnenkort een tweede kindje.

Zomervakantie

Het kan niemand zijn ontgaan dat Danny Froger en Ann Dominique al flink wat dagen van een heerlijke vakantie aan het genieten zijn. Het stel plaatst dagelijks de liefste foto’s en filmpjes van hun dochtertje Fallon op Instagram. De één nog zoeter dan de andere. Ann Dominique plaatste bijvoorbeeld een foto waarop haar dochtertje verkleed is in een Spaanse flamenco jurk. ‘Mama, ik ben een Spaanse Prinses!’, zei Fallon over zichzelf in de prachtige outfit. Daarnaast proosten Ann Dominique en haar dochter op een andere foto samen op het leven. Een 0,0 drankje in de hand, een matching hoed op en het strand op de achtergrond. Echt vakantie. Ook Danny plaatste een onwijs schattige foto op Instagram. Fallon had duidelijk nog even zin in een avondduik en is dan ook te zien in haar badpak in een roze opblaaszwaan. Die blik van haar alleen al. Wat is het toch een schatje…

Laatste vakantie

Eind maart lieten Danny en Ann Dominique via een lieve Instagramfoto al weten dat Fallon grote zus wordt. Iets later werd bekend gemaakt dat het ook weer een meisje wordt. Het is dan natuurlijk meer dan logisch dat het stel nog even extra geniet van hun dochtertje Fallon en de vakantie met z’n drieën. Wanneer hun tweede dochter geboren wordt, is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/CgHkY_vMRxh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CgK29E5qEYy/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CgPIjDMMnCW/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger en Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger