Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo ziet de moeder van Geraldine Kemper eruit

Geraldine's zus is al twee keer tevoorschijn gekomen in Het Perfecte Plaatje, maar haar moeder blijft buiten beeld. Wij delen wat leuke foto's van haar.

Geraldine

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en staat momenteel in de finale van ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Moeder Aaltje

Geraldine’s vader Thomas verliet het gezin toen Geraldine nog maar 5 jaar oud was. Met hem heeft zij vervolgens meer dan twintig jaar geen contact gehad. Thomas overleed dit jaar aan de gevolgen van kanker. Geraldine’s moeder Aaltje kwam er dus op jonge leeftijd alleen voor te staan. Zij zorgde vanaf toen alleen voor haar twee dochters, met wie zij een hele bijzondere band heeft. ‘Ik ben trots op hoe mijn moeder ons heeft opgevoed in haar eentje. Heel vrij, maar met respect naar anderen. Ze weet bijna alles van mij en schrikt nergens van, ook niet van wat ik deed bij BNN’, vertelde Geraldine jaren geleden aan &C, toen zij samen met haar moeder een interview had. De liefde voor reizen zit duidelijk in het bloed, want volgens Geraldine is haar moeder vaker op vakantie dan zijzelf.

Op Instagram deelt Geraldine veel foto’s van haar werk, dagelijks leven en programma’s die zij maakt, maar zo nu en dan komt er een foto van haar moeder tevoorschijn. Wat een leuke moeder is Aaltje!

Wij delen hieronder wat leuke foto’s van Aaltje.

https://www.instagram.com/p/CQWBWBahCgh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/COpZ-Gmhv3V/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CMKNhhOBL_j/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CAAbSUGAL1x/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B_eq2tLAJu0/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B9eiItvhrzn/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B5IHdMkA2XA/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper, &C

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper