Rondje Instagram: wat voeren de sterren uit tijdens hun vakantie?

Rondje Instagram: wat voeren de sterren uit tijdens hun vakantie?

Wij gingen even een rondje Instagram om te kijken wat alle sterren aan het doen waren tijdens hun vakantie. En we zagen heel wat heerlijke vakantiefoto’s voorbijkomen! Maar ook veel BN’ers zijn gewoon alweer aan het werk. Wij zetten even een paar leuke foto’s op een rijtje!

Nick en Kirsten Schilder genoten gister van een romantische date zonder de kids op de dijk! Kim Kotter is een beetje jaloers op deze date: ‘Hooooo je deelt haar wel met mij hè!’ Snappen wij wel! 😉

https://www.instagram.com/p/B035S4yFqZw/

Wie dacht dat Freek Vonk alleen knuffelt met gevaarlijke dieren heeft het mis! Freek heeft namelijk zowel een fascinatie voor schattige huiskatten als voor grote dodelijke katten. Wel cute dit hè?

https://www.instagram.com/p/B05DIOFgUYC/

André Hazes is weer terug van vakantie. En hoe! Hij is bezig met de opnames van zijn clip en wij moeten zeggen: wij zijn wel héél benieuwd naar de clip na het zien van deze outfit.

https://www.instagram.com/p/B03xiEfg2Se/

Wát een schatjes hè die kinderen van Jandino Asporaat. Jandino benadrut dat de twee wel vaak kibbelen, maar zodra er een bitenstaander tussen hun probeert te komen vormsen ze meteen een team. Lief!

https://www.instagram.com/p/B0x1D-Khyjj/

Bridget Maasland deelt een héle leuke throwback met al haar volgers. Op de foto staat Bridget samen met Ruud de Wild. Ze presenteerde destijds samen het programma Big Brother. Lang geleden dus! Maar nog steeds even knap hoor. 😉

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram