100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

Dennis Weening: ‘Voor alle mensen die zich zorgen maken of het wel goed gaat met me…’

Voor het geval dat mensen zich zorgen maken over Dennis Weening...de presentator geeft op Instagram uitleg!

Dennis Weening

Dennis Weening, bekend als de energieke presentator met een onvervalste Haagse tongval en altijd een vlotte babbel. Zijn ongedwongen charme en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem snel naar voren geschoven in de televisiewereld. Hij werd een van de bekendste gezichten op MTV en later op RTL, waar hij met zijn humor en flair het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ presenteerde.

Naast zijn werk als presentator is Dennis ook een bevlogen vader en echtgenoot. Hij is de trotse vader van drie kinderen. Samen met zijn huidige vrouw Stella heeft Dennis zijn jongste twee kinderen gekregen: Coco en Charlie. Benieuwd hoe zij er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier.

‘Of het wel goed gaat met me…’

Op Instagram deelde Dennis een opvallend, maar tegelijkertijd grappig bericht. Het begin van zijn bericht begon heel serieus: ‘Voor alle mensen die zich zorgen maken of het wel goed gaat met me, omdat jullie me zo missen op tv……’. Dit bericht schreef Dennis bij een hilarisch kiekje.

1: Ik snap jullie
2: zoals jullie zien ben ik nog steeds net zo knap (of zelfs knapper maar dat is een ander verhaal). 3. Grapje geen grapje
Enfin… het gaat goed met me.

Zo te lezen wordt Dennis echt heel erg hard gemist op tv, want zijn volgers reageren massaal. Nicolette Kluijver deelt allemaal hartjes onder zijn foto en Maik de Boer valt weer iets heel anders op: ‘Kind wat zit je haar raar!’.

Beeld: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening