100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

Deze nare kwaaltjes heeft Liza Sips overgehouden aan Expeditie Robsinson

Naast het feit dat Liza en de rest van de deelnemers ontzettend veel zijn afgevallen, hield zij er ook wat nare kwaaltjes aan over.

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films.Liza is al jaren samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Expeditie Robinson

Liza Sips had dit jaar, bij de 22e editie van Expeditie Robinson, de eer om aan het zware spel mee te doen. Het is voor iedereen een eer om mee te mogen doen aan het spel en het lijkt geweldig om eens mee te maken, maar het is niet altijd even leuk op het eiland. De teamleden hebben nauwelijks iets te eten, het regent veel en Liza mist haar gezin, waar zij al twee weken geen contact mee heeft, enorm. Tot hoever Liza het gaat schoppen, is nog niet bekend, want zij zit nog steeds in het spel. Deze powervrouw geeft in ieder geval niet zomaar op.

Nare kwaaltjes

Naast het feit dat iedere deelnemer flink wat kilo’s kwijtraakt, houden sommige er ook wat nare kwaaltjes aan over. Liza merkte dit een paar maanden later pas. ‘Nu, drie maanden later, heb ik ineens last van haaruitval. Waar ik achteraf ook nog best wel veel last van heb gehad, was mijn huid. Je bent natuurlijk op een eiland, je bent de hele dag in de zon, met zout water. Je gebruikt zonnebrand en je kunt ’s avonds je huid niet reinigen. Daar moest mijn huid best wel aan wennen’, vertelde Liza op haar Instagram. Naast de kwaaltjes, wordt je huid ook niet optimaal verzorgd op het eiland. Zo mogen deelnemers absoluut geen scheermesjes en tandenborstels meenemen. ‘Niet al te best. Dus om de dag ’poetsen’ met wat houtskool op je vinger. Vonden wij prettig, maar over hoe goed het wel of niet voor je tanden is zijn de meningen verdeeld’.

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips