https://www.instagram.com/p/CaUyK0Yr_He/?utm_source=ig_web_copy_link
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dionne Stax en DJ Steven Jansen op liefdesvakantie in Mexico!

Dionne Stax en haar grote liefde Steven Jansen hebben het Hollandse winterweer gelaten voor wat het is en zijn vertrokken naar het zonnige Mexico!

Vakantie in Mexico

Wat kan de liefde toch mooi zijn! Dionne Stax en Steven Jansen genieten momenteel van een heuse liefdesvakantie in Mexico! Op Instagram post Dionne een paar smoorverliefde vakantiekiekjes. Hierop is zij te zien samen met haar lover en DJ Steven Jansen. Bij de foto’s schrijft ze: “en nu rápido aan de margarita.”

Actieve vakantie

De tortelduifjes hebben het zo te zien enorm naar hun zin in het zonnige Mexico! En wie dacht dat ze alleen op het strand liggen, heeft het mis! Het koppel heeft zo te zien de wandelschoenen aangetrokken en prachtige highlights bezocht! Wij kunnen niet wachten op meer vakantiekiekjes!

Benieuwd naar de zonnige plaatjes? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CaUyK0Yr_He/?utm_source=ig_web_copy_link

Dionne Stax

We leerden Dionne natuurlijk kennen als nieuwslezeres. Inmiddels is de presentatrice niet meer van de buis weg te denken. Na een tijdje vrijgezel te zijn geweest, is Dionne sinds september weer gelukkig in de liefde! Een paar weken geleden postte zij op haar Instagram pagina foto’s waarop zij samen met haar lover te zien is. 

Grote liefde Steven Jansen

Steven Jansen is geen onbekende in de showbizzwereld. Steven maakt deel uit van het succesvolle dj-duo Lucas & Steve. In 2016 scoorde het duo hun eerste Top 40-hit, met ‘Summer On You’.

Afgelopen september maakte Dionne haar relatie wereldkundig, met een paar verliefde foto’s op haar Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Dionne Stax.

Delen

Meer over Dionne Stax

FOTO'S: Dionne Stax deelt romantische kiekjes van reis met liefde!
FOTO’S: Dionne Stax deelt romantische kiekjes van reis met liefde!
Smoorverliefde Dionne Stax deelt romantisch kiekje
Smoorverliefde Dionne Stax deelt romantisch kiekje
Lees alle artikelen over Dionne Stax