100%NL Magazine Dionne Stax
Delen

ZIEN: Dit is de grote liefde van Dionne Stax

We leerden Dionne natuurlijk allemaal kennen als nieuwslezeres. Inmiddels is de presentatrice niet meer van de buis weg te denken. Het gaat goed met haar carrière, en sinds kort is Dionne ook gelukkig in de liefde!

De grote liefde van Dionne Stax

Na een relatie van drie jaar werd presentatrice Dionne Stax, vorig jaar weer vrijgezel. Aan het AD liet ze destijds weten: ‘Liefdesverdriet is vreselijk. De muren komen op je af. We kenden elkaar drie jaar, woonden samen, en nu woon ik weer alleen. Daar moet je dan even iets leuks van zien te maken, zodat het anders wordt dan het was. Ik heb een tijd onder de dekens gelegen, maar nu gaat het weer.’

Gelukkig voor Dionne vond zij opnieuw de liefde. In tegenstelling tot haar ex, radioloog Sytse Oudkerk, die bewust de schijnwerpers niet opzocht, heeft haar nieuwe vlam wel ervaring in de spotlight. Dionne is gevallen voor de charmes van DJ Steven Jansen.

Afgelopen september maakte Dionne haar relatie wereldkundig, met een paar zoete foto’s op haar Instagrampagina.

Steven Jansen

Steven Jansen is geen onbekende in de showbizzwereld. Steven maakt deel uit van het succesvolle dj-duo Lucas & Steve. In 2016 scoorde het duo hun eerste Top 40-hit, met ‘Summer On You’.

 

Bron en Beeld: Instagram Dionne Stax

Delen