Dirk over Montana Meiland: 'Haar laat ik nooit meer los'
Zie ook:
Delen

Dirk over Montana Meiland: ‘Haar laat ik nooit meer los’

Montana en Dirk gingen eind vorig jaar uit elkaar, maar hier lijkt Dirk het nog steeds moeilijk mee te hebben. Hij was nog gek op haar..

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. Ook heeft Montana nog een jonger zusje: Maxime. Het gezin Meiland is wellicht een van de meest besproken families van Nederland, naast de Hazes-familie natuurlijk. Het lijkt erop dat alles wat de Meilandjes aanraken verandert in goud, zó succesvol is de hele familie.

Eind 2022 bracht Montana het nieuws naar buiten dat zij en Dirk een punt achter hun relatie hadden gezet. Dit na 8 jaar. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten.’

De ware

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat Montana de relatie met Dirk beëindigde. ‘Ik ben er doodziek van geweest, en dat ben ik nog steeds. Het verwerkingsproces was enorm. Sinds mijn twintigste waren we samen. Montana was mijn eerste grote en echte liefde. Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen.’, vertelt hij aan De Telegraaf.

Onverwachtse breuk

De breuk kwam voor ons heel onverwachts, maar ook Dirk zag dit niet aankomen. ‘Ik stond er echt van te kijken. ‘Eerst dacht ik nog: ze komt er wel op terug. Maar ze was heel serieus toen ze zei dat ze er een punt achter wilde zetten. Montana is een vrouw die veel bij zich houdt. Ze is gesloten.’ De breuk was en is nog steeds een harde klap voor Dirk. ‘Daarom was het ook zo lastig te verwerken. Je krijgt hierdoor ook een andere kijk op het leven. In bepaalde dingen ben ik ook veranderd.’

Bron en Beeld: Weekblad Privé, Telegraaf

Delen

Meer over Montana Meiland

Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
Lees alle artikelen over Montana Meiland