100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

Montana Meiland open over contact met Dirk en huidige relatiestatus

Enkele maanden geleden maakte Montana bekend weer vrijgezel te zijn, maar hoe gaat het nu? En heeft zij alweer een relatie?

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. Ook heeft Montana nog een jonger zusje: Maxime. Het gezin Meiland is wellicht een van de meest besproken families van Nederland, naast de Hazes-familie natuurlijk. Het lijkt erop dat alles wat de Meilandjes aanraken verandert in goud, zó succesvol is de hele familie.

Eind 2022 bracht Montana het nieuws naar buiten dat zij en Dirk een punt achter hun relatie hadden gezet. Dit na 8 jaar. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten.’

Relatiestatus en contact Dirk

Tijdens de boekpresentatie van Maxime Meiland liep Aran Bade namens RTL Boulevard ook even langs Montana. Hij vroeg haar naar een update over Dirk, met wie zij nog altijd contact lijkt te hebben. ‘Het kans soms heel lastig zijn om een bepaalde beslissing te moeten nemen, maarja. Soms komt er toch zo’n punt in je leven dat je dat moet doen. We hebben nog gewoon contact en je heb toch gewoon je dingetjes en af en toe komt ie gewoon bij het pension kijken enzo. Dat is verder gewoon prima.’

Montana is gelijk na de breuk begonnen met klussen aan haar eigen woning, waarin zij inmiddels woont. ‘Lekker in m’n huisje sinds drie weken. Ik zit hartstikke lekker.’ Wanneer Aran vraagt of zij alweer toe is aan een nieuwe liefde, zegt zij het volgende: ‘Nee, nee! Mij niet bellen voorlopig. Ik vind het prima even alleen’. Wat fijn om te lezen dat Montana het zo naar haar zin heeft in haar eigen woning. En wat betreft die nieuwe liefde; die komt wanneer je er weer aan toe bent.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Montana Meiland

Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
Lees alle artikelen over Montana Meiland