Jurre Geluk 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke vriend van Jurre Geluk

Jurre Geluk zullen de meeste mensen kennen als Nederlandse programmamaker bij BNNVARA, maar kennen jullie zijn vriend ook al? Wij delen wat leuke foto's.

Jurre Geluk

Jurre Geluk kennen de meeste mensen als Nederlandse programmamaker bij BNNVARA. Jurre is bekend van programma’s als Spuiten en Slikken, Je zal het maar hebben en de rubriek YUNG DWDD van De Wereld Draait Door. Verder is hij ook te zien geweest in programma’s als Try Before You Die en 3 op Reis. Nu zal Jurre nog wat meer in de publiciteit komen, want hij is deelnemer in één van de bekendste programma’s van Nederland: Wie is de Mol 2023? 

Partner

Jurre is inmiddels alweer ruim twee jaar gelukkig met zijn partner, Dirk. De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en de rest is geschiedenis. Jurre deelt regelmatig de leukste foto’s met Dirk samen. Het stel lijkt ongelooflijk gelukkig te zijn met elkaar en dat is op de foto’s terug te zien. Afgelopen zomer ging Jurre op zijn knieën voor Dirk en op de vraag of hij met hem wilde trouwen, zei Dirk volmondig ja. Echt een prachtig stel, waar iedereen blij van wordt.

Wij delen hieronder wat leuke foto’s van Jurre en Dirk samen.

Bron en Beeld: Instagram Jurre Geluk

Delen