100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dít is het vermogen van Frans Bauer

Frans is al jaren bekend en hij heeft met zijn talloze hits en televisieprogramma's heel veel geld verdiend. Zijn vermogen is dan ook hoog geschat...

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Hits en realityserie

Frans is al járen bekend en hij heeft talloze hits op zijn naam staan. Nog steeds zit Frans niet stil, want hij maakt nog steeds muziek en hij treedt nog steeds op. Dit tot grote vreugde van heel Nederland, want iedereen is dol op Frans. Naast het podium, is Frans ook samen met zijn gezin te zien in hun eigen realityserie De Bauers. Heel Nederland smult iedere donderdag weer van een nieuwe aflevering.

Vermogen

Frans heeft in al die jaren en met al zijn successen flink wat geld verdiend. In 2012 werd zijn vermogen door het tijdschrift Quote op 31 miljoen geschat. In 2017 heeft datzelfde tijdschrift zijn vermogen op 14 miljoen geschat. Het precieze getal zullen wij nooit weten, want Frans praat daar nooit openlijk over. ‘Waarom zou ik naar buiten willen brengen of het klopt of niet?’, zei hij eens tegen het AD. Één ding staat vast: Frans bezit heel veel geld en hij blijft altijd bescheiden. Geweldig om te zien!

Bron en Beeld: Story en AD

Delen

Meer over Frans Bauer

HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
Lees alle artikelen over Frans Bauer