100%NL Magazine Django Wagner
Zie ook:
Delen

Django Wagner over zieke vriendin: ‘Veel te jong om mee te moeten maken’

Django en Ingrid hebben samen al heel veel meegemaakt en het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. In een openhartig interview vertelt hij erover.

Django Wagner

Django Wagner is een Nederlandse zanger van Sinti afkomst. De zanger werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale zigeunerfamilie. Django woont sinds 1981 in Brabant. Veel mensen zullen Django kennen van zijn gigantische hits als ‘Kali’, ‘Mooie Blauwe Ogen’ en ‘Maar toch blijf jij me trouw’. Nummers die Django al sinds 2009 zingt.

Django is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Ingrid. Samen kregen zij twee kinderen: Romano en Luciano.

Bang

Onlangs heeft Django zijn moeder verloren na een kort ziektebed. De zanger is altijd bang om ook zijn vriendin te verliezen. In gesprek met De Telegraaf vertelt hij over het feit dat zij jaren geleden een hartstilstand heeft gehad. ‘Toen dacht ik echt: Hoe gaat dit aflopen? Zoiets wil je gewoon niet meemaken. Ze was toen ook nog maar 36, dus veel te jong om al mee te moeten maken.’

Django en Ingrid vieren dit jaar hun 25-jarig jubileum met familie in een restaurant. Django kan zich geen leven zonder Ingrid voorstellen. ‘Omdat ik vaak weg ben, heeft ze alles voor de kinderen gedaan. Ik had mij geen betere vrouw kunnen wensen, Ze doet thuis ook alles, omdat ze is afgekeurd.’

Ziekte van Crohn

De reden waarom Ingrid is afgekeurd, is omdat zij de ziekte van Crohn heeft. ‘Dat heeft ze al heel lang. De combinatie van kinderen, werken en deze ziekte ging gewoon niet meer’, aldus Django. Volgens hem onderschatten veel mensen deze ziekte. Wij kunnen ons goed voorstellen dat Django altijd bang is dat het slechter zal gaan met zijn grote liefde. Gelukkig blijven zij positief!

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen