100%NL Magazine Daniëlle van 't Schip
Zie ook:
Delen

Dochter Daniëlle van ‘t Schip herdenkt haar moeder op prachtige wijze

Op Instagram herdenkt Estelle, de dochter van Daniëlle van 't Schip, op een mooie wijze haar moeder.

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle.

Een paar jaar geleden bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief. Ondanks dat Daniëlle er alles aan heeft gedaan om de kanker te overwinnen, heeft ze het helaas niet gehaald. Daniëlle overleed op 55-jarige leeftijd.

Gezin

Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente. Samen met haar kinderen en man vormde Daniëlle een krachtig en sterk gezin. In de laatste periode in haar leven bracht Daniëlle dan ook veel tijd met hen door.

Herdenken

Het is inmiddels alweer 8 maanden geleden dat Daniëlle kwam te overlijden. We kunnen ons goed voorstellen dat het voor haar gezin weer aanpassen is aan het nieuwe leven zonder Daniëlle.

Estelle, de dochter van Daniëlle, herdenkt haar moeder vandaag met een mooie foto. Ze deelt een foto van 4 jaar geleden. Op die foto zien we Daniëlle en Estelle mooi poseren op een eiland in Griekenland. Een prachtige foto waar waarschijnlijk telbaar mooie herinneringen liggen.

100%NL Magazine Daniëlle van 't Schip

Bron en Beeld: Instagram Estelle van 't Schip

Delen