100%NL Magazine Johan Derksen ANP
Zie ook:
Delen

Zó ziet de oudste dochter van Johan Derksen eruit!

Hij is de meest besproken man van afgelopen week, Johan Derksen. Maar wisten jullie ook dat Johan vader is van twee dochters? Dit is zijn dochter Marieke.

Johan Derksen

Het is een heftige week geweest in televisie-land. Nadat Johan Derksen heel Nederland schokte met zijn ‘kaars-verhaal’ besloot hij gisteren om tijdens de aflevering van Vandaag Inside om geen excuses te maken, maar om de handdoek in de ring te gooien. ‘Ik kom langzamerhand tot de conclusie dat er geen ruimte meer is voor dit programma. De cancel- en woke cultuur is groot en is tegen ons’, aldus Johan. De aflevering van gisteren trok veel bekijks, hij werd door maar liefst 1,3 miljoen mensen bekeken.

Of Vandaag Inside écht zou stoppen was nog maar de vraag. Zojuist werd bekend dat de stekker officieel uit het programma is getrokken. Vandaag Inside verschijnt niet meer terug op de buis.

Huwelijk

In zijn hele leven is Johan in totaal drie keer getrouwd. Met zijn eerste vrouw Linda kreeg Johan dochter Marieke. Johan kwam er op jonge leeftijd plotseling alleen voor te staan met Marieke, nadat Linda van de trap viel, buiten kennis raakte en overleed in het ziekenhuis. Een grote schok voor Johan en zijn familie. Hij vertelde hier eerder over: ‘Ik wist niet dat een mens zoveel verdriet kon hebben. Ik ben geen type dat snel en veel huilt, maar ik heb de eerste dagen na haar dood zoveel tranen gelaten dat ze nu allemaal op zijn – voor de rest van mijn leven.’

Later vond Johan opnieuw de liefde. Samen met zijn tweede vrouw kreeg Johan opnieuw een dochter, genaamd Anoeska. Helaas voor Johan hield het huwelijk niet lang stand en besloten de twee uit elkaar te gaan.

Tot op heden is Johan getrouwd met Isabelle Pikaar. In tegenstelling tot haar man kiest Isabelle voor de anonimiteit, en heeft ze het liefst dat Johan hier ook voor kiest. ‘Ze wil dat ik stop met die onzin op tv! En ik denk dat ze gelijk heeft…’ vertelde hij destijds aan Story. Het lijkt er op dat Isabelle’s gebeden nu worden verhoord.

Dochter Marieke

De oudste dochter van Johan, Marieke, is net als haar vader gek op voetbal. Ze is dan ook eigenaar van uitgeverij Voetbal Inside. Vorig jaar bracht haar uitgeverij de biografie van haar vader uit, iets wat ze lang tegen wilde houden. Marieke zag op tegen het commentaar. ‘Ik ben blij met het succes, maar het is ook spannend en eng en gênant. Het is toch familie’, vertelde ze tegen het Parool.

Benieuwd naar hoe Marieke eruit ziet? Dat zie je hier.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram, sterrenoptv.nl, LINDA, Telegraaf

Delen