100%NL Magazine Jada en Leontine Borsato
Zie ook:
Delen

Dochter Marco Borsato en Leontine Ruiters overladen met complimentjes na zwoele fotoshoot

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters, wordt overladen met complimentjes nadat ze schitterde tijdens een zwoele zomershoot.

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Liefde

Alweer ruim 8 jaar is Jada Borsato dolgelukkig met haar leuke vriend Roeland. De twee lijken de stabiele factor te zijn in het gezin Borsato, waar eerder Marco en Leontine uit elkaar gingen, en ook haar broer Luca brak met zijn vriendin.

Jada is nog maar 20 jaar maar was nog maar 11 jaar toen ze verliefd werd op Roeland. De twee zijn nog steeds heel erg gelukkig en stralen regelmatig op de leukste en liefste foto’s.

Zwoele fotoshoot

Jada is een echte beauty en heeft haar knappe looks van haar mooie moeder Leontine. De twee delen dezelfde oogpartij en ook de mond! Op Instagram deelt Jada de meest jaloersmakende kiekjes op sprookjesachtige locaties in de mooiste outfits.

Op dit moment is ze aan het genieten van een tripje op Ibiza. Vakantie of niet, Jada is en blijft een influencer. Ook op vakantie schittert ze tijdens een zwoele fotoshoot en het resultaat mag er zeker zijn!

Na het posten van de foto’s wordt Jada overladen met complimentjes en wij begrijpen dat helemaal, ze ziet er waanzinnig uit!

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen