Dolgelukkige Jada Borsato viert de liefde
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Jada Borsato viert de liefde

Veel relaties worden in de puberteit verbroken, maar die van Jada Borsato absoluut niet. Zij is al 8 jaar samen met haar vriend Roeland.

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Liefde

Als het om liefde gaat, komt de familie Borsato regelmatig in het nieuws. Zo werd een flinke tijd geleden bekend dat Marco en Leontine uit elkaar gingen, omdat Marco vreemd was geweest. Samen hebben zij hun relatie nog een kans gegeven, maar toch was de liefde tussen het stel op. Leontine is momenteel weer in de wolken met haar nieuwe vriend, John Huiberts. Waar Leontine de liefde weer gevonden heeft, is Luca zijn relatie kortgeleden verbroken. Een rommelige liefdesperiode bij de familie dus, maar dochter Jada weet daar de balans in te vinden. Zij is namelijk al 8 jaar samen met haar vriend Roeland en dat viert zij met een reeks prachtige foto’s. Jada is nog maar 19 jaar oud, dus als wij even gaan terugrekenen, zien wij dat zij op haar 11e al verkering had. Waar het bij de rest van de familie schommelt, is de liefde en band tussen Jada en Roeland onwijs sterk. Mooi om te zien dat zij al zo lang verkering hebben, nog zo jong zijn en nog steeds zo gelukkig met elkaar zijn. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij.

https://www.instagram.com/p/Cj5b0wnj4ML/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen