100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Dochtertje Maxime Meiland laat alle harten smelten

Alle foto's en video's die Maxime van haar dochtertjes deelt, zijn om bij weg te smelten, maar dit kiekje van Vivé is echt niet normaal zo schattig!

Meilandjes

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime

Maxime is in een paar jaar tijd met bijna 600.000 volgers een hele bekende Nederlander geworden. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime al een dochtertje, Claire. Iets langer dan twee jaar geleden heeft Maxime de man van haar dromen ontmoet en daar trouwde zij afgelopen zomer mee. Ruim een jaar geleden kregen Maxime en Leroy samen een dochtertje, Vivé. Het plezier en geluk spat er op al Maxime’s foto’s vanaf. Wat een prachtig gezin heeft zij nu.

Schattige Vivé

De foto’s van Maxime scoren onwijs goed wanneer haar dochters erop staan en eerlijk is eerlijk; wij smelten ook weg bij het zien van de ondeugende en lieve koppies van Claire en Vivé. Maxime deelt nu een te schattige foto van haar jongste dochtertje in haar Instagramstory en ons valt één ding op, want de kleine meid d’r haar is eindelijk lang genoeg om twee kleine staartjes in te maken. Wat is het toch een lieverd en wat staat dat roze pakje haar goed..

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland