100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland deelt prachtige trouwfoto’s: ‘Beter laat dan nooit’

Het was afgelopen weekend een wel heel bijzonder weekend, want Maxime Meiland trouwde haar grote liefde Leroy. Op Instagram deelt Maxime een aantal prachtige trouwfoto's.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen.

In 2006 besloot het gezin Meiland om mee te doen aan ‘Ik Vertrek’. In de aflevering -die nog steeds te zien is op YouTube- zagen we een héle jonge Martien en Erica. Zelfs de kleine Montana en Maxime vertrokken toen ook mee naar Frankrijk.

Gezin

Samen met haar grote liefde Leroy heeft Maxime een prachtig gezin. Uit een eerdere relatie heeft ze dochter Claire en samen met Leroy de kleine Vivé.

Het enige waar het nog aan ontbrak was een ring om haar vinger, en dus besloot Leroy op om zijn knieën te vallen voor Maxime. Tijdens een ultra romantisch aanzoek vroeg hij Maxime ten huwelijk. Uiteraard antwoordde Maxime met een volmondige ja. Foto’s van het aanzoek zie je hier!

Trouwfoto’s

Na vele voorbereidingen en lang wachten was het dan afgelopen weekend eindelijk tijd om te trouwen. In een prachtige witte baljurk op een sprookjesachtige locatie gaven Maxime en Leroy elkaar het ja-woord. Na de ceremonie kwam de eerste foto van het kersverse stel naar buiten.

Nu is het de beurt aan Maxime zelf, die op Instagram een paar prachtige kiekjes deelt. En wat blijkt? Maxime droeg niet één, maar twee trouwjurken! Wauw, ze zag er stralend uit.

‘Beter laat dan nooit. 30/07/2022’

De reacties voor Maxime en Leroy stromen binnen. Zo worden ze onder andere gefeliciteerd door Nicolette van Dam, Britt Dekker, Olcay Gulsen, Viktor Brand en Pauline Wingelaar. Ook trotse vader Martien plaatst een reactie onder de foto’s: ‘Het was een mooie plechtigheid, en een gezellig feest! Dank iedereen voor de felicitaties!’

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland