100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Dochtertje Nienke Plas opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Een spannende tijd is aangebroken voor het gezin van Nienke en Resley...

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen.

Dochter Harley

Samen met haar man Resley heeft Nienke drie kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Haar jongste kind, dochter Harley, heeft een moeilijke start gehad. Toen Harley nog maar een paar maanden oud was kregen Nienke en Resley de schrik van hun leven toen bleek dat Harley een hartafwijking heeft. Harley werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze onderging een hartoperatie en moest lang herstellen.

Tweede operatie

Nienke en Resley hoorde een paar weken geleden dat hun dochtertje opnieuw geopereerd moest worden. Een harde klap waar vooral veel schrik bij kwam kijken, want de operatie vond sneller plaats dan verwacht. Gisteren deelde Nienke een foto van haar dochter in het ziekenhuis en daarbij schreef zij: ‘Vandaag is madame opgenomen.’ Gelukkig is het hele gezin positief en zij weten allemaal dat Harley hier nog sterker uit gaat komen. Hoe de operatie is verlopen, weten wij nog niet.

Wij wensen het gezin veel kracht en sterkte de aankomende tijd.

100%NL Magazine Nienke Plas

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas