ZIEN: Nienke Plas deelt zeldzaam kiekje van dochtertje
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nienke Plas deelt zeldzaam kiekje van dochtertje

Nienke houdt haar kinderen meestal buiten beeld, maar deze foto moést zij wel delen. Zo onwijs lief..

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop Frenky Dean in beeld te zien was, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Eerder dit jaar liet Nienke’s jongste kindje, Harley heel Nederland schrikken. De kleine meid bleek een hartafwijking te hebben en zij is daarom gelijk geopereerd. Het waren spannende weken voor de familie, maar gelukkig gaat het weer goed met de kleine meid.

Mierzoete foto

Nienke houdt sinds een paar maanden haar kinderen buiten beeld. Dit om hun te beschermen, aangezien Nienke veel volgers heeft en haar kinderen er zelf niet voor kiezen om op bekend te zijn. Dit keer deelde Nienke een foto van haar dochtertje en wij snappen dat zij dit keer een uitzondering maakt, want wat is Harley schattig. Zij heeft een grote glimlach op haar gezicht. ‘Allday tandvlees showen #spekbekkie’, schrijft Nienke onder de foto. Hier wordt toch iedereen vrolijk van?

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas.

Delen

Meer over Nienke Plas

Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
AAWH: Wegsmelten bij de állerliefste foto's van Nienke Plas en haar dochter
AAWH: Wegsmelten bij de állerliefste foto’s van Nienke Plas en haar dochter
Lees alle artikelen over Nienke Plas