100%NL Magazine Annemarie Keizer Simon Keizer

VIDEO: Dochtertje Simon Keizer zingt uit volle borst voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land en duizenden kindjes mogen dan weer hun schoentje zetten. Ook Kiki Keizer, het dochtertje van Simon en Annemarie Keizer, mocht haar schoentje zetten en zong uit volle borst voor Sinterklaas.

Simon en Annemarie Keizer

Ze zijn al jaren samen en hebben ook al een hoop meegemaakt: Simon en Annemarie Keizer. De goedlachse zanger en zijn blonde vrouw wonen in Volendam en vormen samen een prachtig gezin met hun twee kinderen. Ze hebben een dochtertje Kiki van 5 jaar en zoontje Joa die bijna zijn 1e verjaardag viert.

Een paar weken geleden deelde Annemarie nog een enorme mijlpaal van het gezin, want Joa sliep eindelijk een nachtje door! En dat voelde als een cadeautje voor Simon en Annemarie. Want na zoveel maanden slecht slapen was het stel de wanhoop nabij.

Kiki zingt uit volle borst

Afgelopen zondag kwam de Sinterklaas ook in Volendam aan en mocht die avond Kiki Keizer haar schoentje zetten. Annemarie deelt op haar Instagram een té zoet filmpje waarbij te zien is dat Kiki uit volle borst zingt voor Sint en zijn pieten.

Op de video is te zien dat Kiki haar schoentje voor de openhaard zet en uit volle borst zingt, samen met haar papa. Maar ze zet niet alleen haar schoentje, ook verlanglijstje wordt niet vergeten! Maar als de Sinterklaas denkt dat hij het lijstje mee mag nemen, dan heeft hij het mis!

Annemarie schrijft: ‘VerlangLIJSTje mag de Sint niet meenemen van Kiki, alleen even kijken.’ Te lief!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer