Doe mee met de coolste run van Nederland en steun de Mentelity Foundation!
Delen

Doe mee met de coolste run van Nederland en steun de Mentelity Foundation!

Wil je graag een steentje bijdragen aan een goed doel? Dan kun je zondag 8 juli meedoen met de SnowWorld Fun Run! Dit is toch wel een van de coolste (letterlijk en figuurlijk) parcours ter wereld! Je kunt namelijk 1,5km, 5km of 10km rennen door een heus sneeuwparcours; en dat in de zomer! Of je gaat de Snow Mountain Challenge aan probeert zo snel mogelijk de 300 meter lange sneeuwberg op te rennen.

De Fun Run vindt buiten plaats en heeft elke kilometer een leuke uitdaging in de sneeuw. Naast dat het ontzettend leuk is, steun je ook nog eens de Mentelity Foundation. Dit goede doel is opgericht door paralympisch snowboarder Bibian Mentel, die tevens dit jaar een fantastische prestatie neerzette en 2 gouden medailles won op de Paralympische Spelen. De Mentelity Foundation heeft als doel kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen.

Dit fantastische parcours afleggen voor een goed doel; dat wil toch iedereen! Je kunt je hier inschrijven voor een van de parcoursen en zo de Mentelity Foundation steunen.

Delen