ZIEN: Stralende Leontine beleeft liefdesvakantie in Ibiza!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Stralende Leontine beleeft liefdesvakantie in Ibiza!

Leontine Ruiters en John Huiberts hebben hun koffers gepakt naar Ibiza en wat stralen ze samen!

Leontine Ruiters

Leontine was nog maar 15 jaar oud toen ze voor het eerst op televisie kwam. Daarna leerde Nederland haar kennen als de  mooie assistente bij Rad van Fortuin. In 1998 stapte Leontine in het huwelijksbootje met Marco Borsato. Samen kreeg het stel drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Helaas mocht het niet zo zijn voor Marco en Leontine, na een huwelijk van bijna 22 jaar is het stel gescheiden. Na de veelbesproken scheiding van Leontine en Marco zit de media natuurlijk bovenop het stel. Yvonne Coldeweijer bracht als eerste het nieuws dat Leontine mogelijk een nieuwe liefde had: de ondernemer John Huiberts. Na de post van Yvonne bevestigde het management van Leontine dat de twee het inderdaad het leuk hebben samen.

John Huiberts

John Huiberts is een zeer succesvolle ondernemer. In 1999 richtte hij IGM Resins op, een bedrijf dat grondstoffen voor de productie van uv-lakken, -coatings en -lijmen ontwikkelt. Hij staat in de Quote 500, stond in 2009 in de lijst van ‘de 100 rijkste Nederlanders tot veertig jaar’ van Quote én werd in 2018 EY Entrepreneur of the year.

Ibiza

Leontine Ruiters en haar nieuwe lover John Huiberts zijn voor het eerst samen gefotografeerd. Story heeft de primeur van de eerste foto’s samen. ‘Zó verliefd is Leontine! Dolgelukkig met John tijdens romantische vakantie op Ibiza’, staat vandaag op de cover. Je ziet de Story Cover hieronder. Wij wensen Leontine en John veel geluk en plezier samen.

https://www.instagram.com/p/CjmeYyQsvLM/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Story, Edwin Smulders. Header: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: 'Ik sta met mijn armen open...'
Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: ‘Ik sta met mijn armen open…’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters