100%NL Magazine Winston
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Winston Gerschtanowitz: ‘Jeeetje wat een lekker ding’

Winston en Renate zijn al een hele lange tijd gelukkig samen, maar zo nu en dan beseft de presentator hoe knap zijn eigen vrouw is..

Winston en Renate Gerschtanowitz

Winston en Renate zijn ondertussen al 22 jaar bij elkaar. Ze trouwden in 2011 en hebben twee zoons. Julian werd geboren in 2008 en Benjamin volgde twee jaar later in 2010. Winston en Renate werden door een gemeenschappelijke vriendin gekoppeld, waarna ze samen wat gingen eten. Hoewel ze het niet had verwacht, was het etentje een groot succes: de rest is geschiedenis.

Dolgelukkig

Van veel stellen worden wij heel blij, maar van het showbizz-koppel dat Winston en Renate Gerschtanowitz heet, maakt ons hart een sprongetje. Het stel straalt áltijd samen, zij lijken na al die jaren nog net zo verliefd op elkaar te zijn als in het begin en de woorden die het stel voor elkaar over heeft, zijn zo lief. Dit keer is het Winston die een prachtige foto van Renate in zijn Instagramstory deelt. ‘Ken je dat? Dat je door je foto’s zit te bladeren en een foto vindt van je eigen vrouw en denkt: Jeeetje wat een lekker ding’. Renate reageert op zijn bericht met: ‘Ik heb een raar hoofd met die muts’. Waarop Winston duidelijk antwoordt: ‘Nee hoor’. Wat is dit toch een leuk stel en wat een onwijs lieve woorden van Winston. De presentator mag zijn handen dichtknijpen met zo’n powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Renate Gerschtanowitz.

Delen

Meer over Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht...
Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht…
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Lees alle artikelen over Winston Gerschtanowitz