100%NL Magazine Winston
Zie ook:
Delen

Winston en Renate naar het buitenland om herinneringen te maken

Winston en Renate's vrienden kunnen wel naar het buitenland verhuizen, maar dan gaat het showbizz-koppel hen gewoon achterna.

Gezin Gerschtanowitz

Winston en Renate zijn ondertussen al 21 jaar bij elkaar. Ze trouwden in 2011 en hebben twee zoons. Julian werd geboren in 2008 en Benjamin volgde twee jaar later in 2010. Winston en Renate werden door een gemeenschappelijke vriendin gekoppeld, waarna ze samen wat gingen eten. Hoewel ze het niet had verwacht, was het etentje een groot succes: Ook nu zijn de twee nog dolgelukkig met elkaar.

Vakantie

Hoewel Winston en Renate net een paar weken terug zijn van een gezinsvakantie in het mooie Kroatië, zijn zij er vorige week op uit getrokken met z’n tweeën. Normaal gesproken wonen goede vrienden niet heel ver weg, maar voor Winston en Renate is dat anders. Hun vrienden zijn naar Ibiza verhuisd en daardoor zien zij elkaar niet vaak. Om die reden zijn de presentator en presentatrice naar het eiland gevlogen, om daar een weekend lang de grootste lol met elkaar te hebben. Zowel Winston als Renate delen wat heerlijke foto’s van het weekend, waarop duidelijk te zien is dat zij het geweldig hebben gehad met elkaar. ‘Zoveel lol gehad met deze mensen! Wanneer je vrienden naar het buitenland verhuizen is dat natuurlijk heel ongezellig maar met dit soort weekenden kunnen we er weer even tegen aan’, schrijft Renate. ‘Afgelopen weekend gelogeerd bij vrienden die wonen op Ibiza. En nu wil ik natuurlijk snel terug!!!’, laat Winston onder zijn foto’s weten. Het ziet er naar uit dat het afgelopen weekend naar meer smaakt. 

https://www.instagram.com/p/CisLFWMjFwC/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Winston Gerschtanowitz en Renate Gerschtanowitz

Delen

Meer over Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht...
Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht…
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Lees alle artikelen over Winston Gerschtanowitz

Meer over Renate Gerschtanowitz

Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Winston en Renate Gerschtanowitz beleven magische momenten in Brazilië
Winston deelt bijzondere foto:
Winston deelt bijzondere foto: “De avond dat ik Renate ten huwelijk vroeg”
Lees alle artikelen over Renate Gerschtanowitz