ZIEN: Donny Roelvink eert overleden oma op bijzondere wijze
Zie ook:
Delen

ZIEN: Donny Roelvink eert overleden oma op bijzondere wijze

Donny moet zijn oma Dien ondertussen alweer een tijdje missen, maar hij denkt iedere dag nog aan haar. Hij heeft nu zelfs een bijzondere tatoeage laten zetten van zijn oma.

Oma Dien

Donny en Dave Roelvink moeten één iemand al flink wat jaren missen en dat doet hun nog steeds iedere dag ontzettend veel pijn. Oma Dien is bijna 4 jaar geleden overleden. Zij kampte met wat gezondheidsproblemen en is destijds op 90-jarige leeftijd overleden. Vandaag zou oma Dien 94 zijn geworden. Donny plaatst een prachtige foto met zijn oma in zijn instagramstory. ‘Fijne verjaardag mijn engel’, schrijft hij onder de foto. Vervolgens plaatst Donny een filmpje van een tatoeage die hij voor zijn oma heeft laten zetten. Op de binnenkant van zijn onderarm is oma Dien met een lach op haar gezicht getatoeëerd. Daaronder staat een roos met de tekst ‘kus van je oma’ eronder. Wat een prachtig gebaar en wat is dit mooi gemaakt.

Tv-ster

Niet alleen Dries, Dave en Donny zijn tv-sterren en BN’ers. Ook oma Dien is veel in de programma’s van de familie Roelvink te zien geweest. Naast het feit dat Dave, Donny en de rest van de familie dagelijks bij hun oma op bezoek ging voor een kopje koffie en wat fijne gesprekken, heeft Dave ook een programma met zijn oma opgenomen. De serie ‘Dave & Dien op Ibiza’ was in 2018 te zien op Videoland. Normaal gesproken ging Dave op het zonnige eiland van feestje naar feestje, maar dit keer ontdekte hij het eiland op een nieuwe manier. Voor Dave een geweldige herinnering die hij zijn hele leven zal onthouden.

Zie hieronder de foto van de prachtige tatoeage die Donny liet zetten.

Bron en Beeld: Instagram Donny Roelvink

Delen