100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

ZIEN! Zongebruinde Dave Roelvink deelt prachtige foto met zijn zoontje

Op Instagram post Dave Roelvink een práchtige foto samen met zijn zoontje en grote trots: Dean.

Dean Roelvink

Op 30 oktober 2021 zijn Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn de trotse ouders geworden van een prachtige zoon Dean. Dave maakte het blije nieuws destijds bekend op zijn Instagram. De trotse ouders zijn dolgelukkig met hun bundeltje geluk. Zij posten dan ook geregeld prachtige kiekjes van hun gezinsgeluk.

‘Vrienden voor altijd’

Ook nu weer post de zongebruinde Dave een prachtige foto waarin hij Dean in zijn armen heeft. Bij de foto’s schrijft Dave: ‘amigos para siempre’, wat in het Nederlands ‘vrienden voor altijd’ betekent. Op beide foto’s is Dave zichtbaar trots op zijn kleine mannetje. Volgers van Dave reageren dolenthousiast op de mooie plaatjes. Zo schrijft iemand: ‘Trotse papa’. Weer iemand anders schrijft ‘Mooi zeg. Jouw gezin is iets om trots op te zijn!’ Dave is inderdaad een gelukkig man met zo’n mooi gezinnetje!

Benieuwd naar de twee prachtige kiekjes? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CamWYV-MDH4/?utm_source=ig_web_copy_link

Eerbetoon aan oma

Dean is vernoemd naar de oma van Dave, genaamd Dien. Dit liet hij na de geboorte op zijn Instagram weten. ‘Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven’.

Curaçao

Dave dankt zijn bruine kleurtje aan zijn vakantie op Curaçao. De afgelopen weken werden de volgers van Dave regelmatig getrakteerd op prachtige vakantiekiekjes van zijn mooie gezinnetje. Zo konden wij allemaal mee genieten! Het was een hele speciale vakantie voor Dave en zijn mooie vriendin Jazzlyn, want het was hun eerste vakantie samen als gezinnetje!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is alweer een tijdje gelukkig met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Dave en Jazzlyn hadden eerder een relatie, maar die strandde in 2015. Kort daarna kreeg Dave een relatie met advocate Julia.

Nadat zijn relatie met Julia strandde besloot een gezamenlijke vriendin van Dave en Jazzlyn de twee te herenigen. Dave zei destijds tegen RTL Boulevard: ‘Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.’

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink.

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink