100%NL Magazine Donny van de Beek
Delen

GOAL: Donny van de Beek maakt op unieke manier geslacht baby bekend

Donny van de Beek en zijn vriend Estelle Bergkamp zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Het gelukkige stel maakte op een unieke manier bekend wat het geslacht van hun baby is.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp

Donny en Estelle zijn al weer een hele tijd samen, en dolgelukkig! Op Instagram zien we regelmatig de leukste foto’s van het gelukkige stel voorbij komen.

En zoals de achternaam het al doet vermoeden, Estelle is geen onbekende in de voetbalwereld. Zij is namelijk de dochter van Dennis Bergkamp! Klein wereldje, die voetbalwereld!

In blijde verwachting

Een paar weken geleden maakte het gelukkige stel bekend in verwachting te zijn. Dit deden ze door middel van prachtige foto’s.

Bij een prachtige foto schrijft de aanstaande papa: ‘Heel blij om te vertellen dat er een kleintje op komst is!’. Ook Estelle plaatst op haar Instagram een prachtige foto, waarbij het tweetal trots een echo vast houdt.

Het wordt een…

Vandaag was het dan zover! Donny en Estelle maken bekend wat het geslacht is van hun baby.

En dat doen ze op een unieke manier! Donny is voetballer en daar wordt natuurlijk gebruik van gemaakt, door middel van een schot kwamen ze achter het geslacht.

De leuke beelden zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Donny van de Beek

Delen