Doodsangsten voor Noa Vahle: 'Sta te trillen op mijn benen'
Zie ook:
Delen

Doodsangsten voor Noa Vahle: ‘Sta te trillen op mijn benen’

Na een voetbalwedstrijd stond Noa Vahle afgelopen donderdag doodsangsten uit...

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Trillend op haar benen

Een Noa’s grootste passies is natuurlijk voetbal. Ze mag zich dan ook gelukkig prijzen dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Waar Noa normaal gesproken met een grote glimlach verslag geeft van verschillende wedstrijden, was het gisteren heel anders. Na de wedstrijd tussen FC Twente en de Zweedse club Hammerby IF sloeg de sfeer om. De supporter van beide voetbalclubs begonnen na de wedstrijd met rellen, en dat zorgde voor een hele grimmige sfeer.

Een aangeslagen Noa liet voor de camera weten: ‘Nou, wij zijn eigenlijk naar binnen gegaan omdat het buiten simpelweg niet veilig genoeg was. We zijn er allebei redelijk ontdaan door wat we gezien hebben. Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen.’ Het is niet de eerste, en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat er na een voetbalwedstrijd rellen uitbraken. Toch was het deze keer voor Noa wel anders. ‘Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt bij het voetbal. Dit is voetbal onwaardig.’

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle deelt prachtig nieuws 'ZIN IN!!!'
Noa Vahle deelt prachtig nieuws ‘ZIN IN!!!’
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
Lees alle artikelen over Noa Vahle