100%NL Magazine Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Dochter Linda de Mol deelt schattige throwback

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, eert haar moeder met een lieve throwback.

Linda de Mol

Na een verdrietige en turbulente periode keert Linda de Mol binnenkort weer terug op de Nederlandse tv. In het nieuwe seizoen van ‘Miljoenenjacht’ neemt Linda de presentatie weer op zich.

Dochter Noa

Uit een eerdere relatie met Sander Vahle kreeg Linda 2 prachtige kinderen: dochter Noa en zoon Julian. Met allebei haar kinderen heeft Linda een hele goede band.

Samen met hulp van haar moeder Linda heeft Noa het de prachtige woning een paar jaar geleden gekocht voor € 875.000,-. De woning van Noa ligt midden in het centrum, met om de hoek de Jordaan. In totaal heeft Noa vier kamers tot haar beschikking, verdeeld over twee woonlagen. Ruimte genoeg dus! Met aan beide kanten grote ramen in de woonkamer valt er genoeg licht binnen waardoor de woning nóg ruimer lijkt. Wij zijn jaloers op deze prachtige woning! Je ziet de foto’s van de woning hier.

Throwback

Op Instagram deelt Noa een liefdevolle throwback, samen met haar bekende moeder. ‘Mama’, schrijft Noa bij het kiekje. De reacties stromen binnen voor Noa. Zo schrijft Heleen van Royen: ‘Zo lief’ en plaatsen Britt Dekker en Manon Meijers hartjes onder de foto.

Foto: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol