100%NL Magazine Doutzen Kroes
Zie ook:
Delen

TE GEK: Doutzen Kroes maakte grote en onverwachte comeback

Iets waar velen op wachten, maar wat misschien niet iedereen aan zag komen: de comeback van topmodel Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een Nederlands model en actrice. Ze begon haar carrière als model op 18-jarige leeftijd en werd al snel een van de meest succesvolle modellen ter wereld. Ze is de trots van Nederland!

Al jaren is Doutzen heel erg gelukkig met haar man: Sunnery James. De tortelduifjes stapten in 2010 in het huwelijksbootje en zijn samen de ouders van twee prachtige kinderen. Zoon Phyllon en dochter Myllena. Het stel deelt bijna nooit foto’s waarop de gezichten van de kinderen te zien zijn, maar wanneer zij dat doen, valt ons op dat Phyllon en Myllena ongelooflijk knap zijn. Dat kan ook niet anders met Doutzen en Sunnery als ouders.

Op een laag pitje

Doutzen was misschien wel het meest succesvolle model van Nederland, maar zij besloot een paar jaar geleden een punt achter haar modellencarrière te zetten. Doutzen wilde niet meer werken voor merken waar zij niet achter stond en zij wilde één zijn met de natuur. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want Doutzen is stilletjes opgedoken bij Victoria’s Secret in de nieuwe Body campagne.

Het grote merk Victoria’s Secret hanteert momenteel een andere strategie en daarom was het voor Doutzen aantrekkelijk om weer terug te keren. Er is momenteel namelijk meer oog voor het welzijn en de diversiteit van modellen en dat sprak Doutzen aan. Wij zijn blij om Doutzen weer te zien schitteren op foto’s, want zij is op 39-jarige leeftijd nog steeds on-ge-loof-lijk knap.

https://www.instagram.com/p/C3u9DevM8gr/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/C3iL4yIOKHJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: FHM en Instagram Victoria's Secret

Delen

Meer over Doutzen Kroes

Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Doutzen over Sunnery: 'Bedankt voor het maken van herinneringen'
Doutzen over Sunnery: ‘Bedankt voor het maken van herinneringen’
Lees alle artikelen over Doutzen Kroes