100%NL Magazine Doutzen Kroes Sunnery james
Zie ook:
Delen

Doutzen over Sunnery: ‘Bedankt voor het maken van herinneringen’

Doutzen en Sunnery maken de mooiste dingen met elkaar mee en daar is zij hem onwijs dankbaar voor. Prachtig...

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een Nederlands model en actrice. Ze begon haar carrière als model op 18-jarige leeftijd en werd al snel een van de meest succesvolle modellen ter wereld. Ze is de trots van Nederland!

Al jaren is Doutzen heel erg gelukkig met haar man: Sunnery James. De tortelduifjes stapten in 2010 in het huwelijksbootje en zijn samen de ouders van twee prachtige kinderen. Zoon Phyllon en dochter Myllena. Het stel deelt bijna nooit foto’s waarop de gezichten van de kinderen te zien zijn, maar wanneer zij dat doen, valt ons op dat Phyllon en Myllena ongelooflijk knap zijn. Dat kan ook niet anders met Doutzen en Sunnery als ouders.

Bedankt voor herinneringen

Doutzen en Sunnery genieten onwijs van quality time met elkaar, de kinderen, vrienden en familie. Zij delen dagelijks de leukste en mooiste foto’s op Instagram en het geluk spat er keer op keer vanaf. Doutzen is daar onwijs dankbaar voor en daarom deelt zij nu een post op Instagram. Onder een zonnige, romantische foto schrijft Doutzen: ‘Bedankt voor het maken van herinneringen met mij.’ Volgers reageren lovend onder deze prachtige foto en het mooie bericht. Wat is dit toch een mooi stel en een prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Doutzen Kroes

Delen

Meer over Doutzen Kroes

TE GEK: Doutzen Kroes maakte grote en onverwachte comeback
TE GEK: Doutzen Kroes maakte grote en onverwachte comeback
Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Lees alle artikelen over Doutzen Kroes