100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’

De zanger is inmiddels heel wat weken clean en hij zit goed in zijn vel. Dat is dan ook te zien aan Douwe.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Openhartig bericht

Het is algemeen bekend dat Douwe een ruig leven leidt en wel houdt van een feestje. Hoe mooi en leuk zijn leven online dan ook lijkt, zo slecht ging het een paar maanden geleden met Douwe. Op Instagram deelde hij eind 2023 een heftig en openhartig, maar tegelijkertijd moedig bericht. De zanger had een serieus alcoholprobleem en daarvoor heeft zij zichzelf laten opnemen in een kliniek.

Beter dan ooit

Douwe is inmiddels een aantal weken terug uit te kliniek. RTL Boulevard vroeg hem hoe het nu gaat. ‘Ja, ik voel me gewoon top. Ik voel me beter dan ooit eigenlijk. Energiek en slank. Ja, dat valt op. Als je stopt met drinken, dan val je gelijk af. Dat is een onwijs ding. En daardoor ook veel meer zin, weetjewel, in het leven. En Sporten. Ik voel me goed. Ik voel me gewoon lekker.’ Ook laat hij weten dat hij productiever dan ooit is. Er zitten volgens Douwe dan ook niet genoeg uren in een dag. Dit is natuurlijk allemaal geweldig en heel positief om te horen. Goed bezig, Douwe!

Bron en Beeld: Instagram RTL Boulevard.

Delen

Meer over Douwe Bob

SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
AAWH: Douwe Bob deelt intiem moment met verloofde op het podium
AAWH: Douwe Bob deelt intiem moment met verloofde op het podium
Lees alle artikelen over Douwe Bob